حلقه توییتر، یا چگونه توییت ها را به یک گروه خاص ارسال کنیم؟


حلقه توییتر یک ویژگی جدید است که به کاربران امکان می دهد برای یک گروه محدود از افراد، حداکثر تا 150 نفر توییت کنند. در اینجا چیزی است که باید در مورد این جدید بدانید.

توییتر قابلیتی شبیه به Close Friends در اینستاگرام در سطح بین‌المللی ارائه کرده است که به کاربران اجازه می‌دهد توییت‌های خاصی را فقط برای گروهی از حساب‌های توییتر قابل مشاهده کنند.

این ویژگی جدید از سرکل توییتر از طریق Twitter.com، برنامه موبایل اندروید و نسخه آیفون در تمام حساب‌های توییتر در سراسر جهان منتشر می‌شود. اگر به آن دسترسی دارید، این ویژگی از رابط برای ایجاد یک توییت جدید قابل مشاهده است.

پس از یک آزمایش موفقیت آمیز در ماه مه گذشته، حلقه توییتر اکنون در برنامه تلفن همراه و نسخه وب شبکه اجتماعی میکروبلاگینگ برای همه در دسترس است.

به طور خلاصه، آنچه باید در مورد حلقه توییتر بدانید:

  • می توانید تا 150 نفر را به حلقه توییتر خود اضافه کنید.
  • توییتر فقط به شما اجازه می دهد هر بار یک حلقه ایجاد کنید.
  • کاربران نمی توانند توییت های دایره ای را بازتوییت کنند.
  • وقتی توییتی را به حلقه خود ارسال می کنید، در حلقه باقی می ماند.
  • می توانید آنفالوورها را به حلقه توییتر خود اضافه کنید.
دایره توییتر

چگونه حلقه توییتر خود را ایجاد کنیم؟

شما می توانید خود را ایجاد کنید سرکل توییتر از آهنگساز توییت یا منوی اصلی.

به اشتراک گذاری توییت حلقه توییتر

از طرف آهنگساز توییت:

  • انتخاب کنید ” همه در آهنگساز توییت
  • سو « یک مخاطب انتخاب کنید“، انتخاب کنید ” ویرایش کنید » کنار گزینه « سرکل توییتر« .
  • افرادی را که می خواهید در حلقه خود یا از لیست توصیه شده بگنجانید، پیدا کنید و انتخاب کنید.
  • برای ادامه نوشتن توییت خود، روی X کلیک کنید.

در منوی اصلی:

  • روی ” کلیک کنید سرکل توییتر » ;
  • سو « حلقه توییتر خود را ویرایش کنید“، افرادی را که می خواهید در حلقه خود بگنجانید پیدا کرده و انتخاب کنید یا شخصی را از لیست توصیه شده انتخاب کنید.
  • فشار دهید ” اضافه کردن حذف در کنار نام آنها

سوالات متداول در حلقه توییتر

سرکل توییتر

چگونه یک حلقه توییتر را ترک کنم؟

بله، کاملاً ممکن است یک حلقه توییتر را ترک کنید که نخواسته اید به آن بپیوندید، در اینجا گزینه های مختلف برای این کار وجود دارد:

  • حسابی را که شما را به حلقه آنها اضافه کرده است لغو دنبال کنید : اگر حساب توییتری را دنبال کنید که شما را به حلقه توییتر خود اضافه کرده است، لغو فالو کردن آنها شما را از حلقه آنها حذف می کند. با این حال مراقب باشید، حتی اگر اشتراک خود را لغو کنید، حساب همیشه می‌تواند شما را بعداً دوباره در حلقه خود ثبت کند، حتی اگر دوباره آن را دنبال نکنید.
  • حساب را در مبدا حلقه مسدود کنید : با مسدود کردن یک حساب توییتر، از حلقه آن حذف خواهید شد. مانند هر بلوکی، دیگر محتوای آنها را در فید خود نخواهید دید. اگر فردی که شما را به حلقه خود اضافه کرده است را رفع انسداد کنید، او می تواند شما را دوباره به حلقه خود اضافه کند.
  • بی صدا (پنهان کردن) : هر کسی که در یک حلقه است، اگر نمی‌خواهد توییت‌ها را در حلقه خود ببیند، می‌تواند نویسنده یا مکالمه را بی‌صدا کند.

چه زمانی از حلقه توییتر استفاده کنیم؟

هنگامی که می خواهید انعطاف پذیری و کنترل ارسال توییت ها به گروه کوچکتری را داشته باشید، حلقه Twitter را انتخاب کنید.

چه کسی می تواند بخشی از یک حلقه توییتر باشد؟

دایره توییتر به شما امکان می دهد توییت ها را برای مخاطبان کمتری که انتخاب می کنید ارسال کنید. هر کسی در توییتر را می توان به یک حلقه اضافه کرد، حتی اگر کسی را دنبال نمی کند. هنگامی که آنها در حلقه قرار گرفتند، می توانند توییت ها و پاسخ های به اشتراک گذاشته شده در آن حلقه را ببینند.

چند نفر را می توانم در حلقه توییتر خود قرار دهم؟

می توانید تا 150 نفر را در حلقه توییتر خود قرار دهید.

آیا می توانم بیش از یک حلقه توییتر داشته باشم؟

شما فقط می توانید یک حلقه توییتر ایجاد کنید.

چه کسی می تواند افراد حلقه توییتر من را ببیند؟

فقط سازنده حلقه می‌تواند با فهرست کامل حساب‌هایی که آن را تشکیل می‌دهند، مشورت کند.

با این حال، حساب‌های ادغام‌شده در حلقه می‌توانند از تعاملات سایر حساب‌ها در توییت‌های به اشتراک گذاشته شده با حلقه مطلع شوند.

اگر یکی از اعضای حلقه توییتر شما یک حساب خصوصی داشته باشد، فقط دنبال کنندگان او که بخشی از حلقه توییتر شما هستند می توانند تعامل آنها را ببینند.

چه کسی می‌تواند توییت‌ها را از حلقه توییتر من مشاهده کند؟

فقط حساب های توییتر ادغام شده در حلقه توییتر می توانند توییت های به اشتراک گذاشته شده در حلقه را مشاهده کنند.

حلقه حساب‌های ادغام شده در حلقه خود قادر به مشاهده پاسخ‌ها، تعاملات یا توییت‌های به اشتراک گذاشته شده در حلقه اولیه توییتر نخواهد بود.

حلقه توییتر در مقابل جوامع توییتر: تفاوت چیست؟

انجمن‌های توییتر به افراد مکانی اختصاصی برای اتصال، اشتراک‌گذاری و نزدیک‌تر شدن به بحث‌هایی که برایشان مهم‌تر است با هر کسی در توییتر می‌دهد. بنابراین یک جامعه عمومی است.

برعکس، Twitter Circle به شما امکان می‌دهد توییت‌هایی را که می‌خواهید به اشتراک بگذارید فقط با افرادی که انتخاب می‌کنید آنها را ببینند، به اشتراک بگذارید. بنابراین یک جامعه خصوصی است.

آیا اعضای حلقه می توانند توییت های حلقه توییتر را به اشتراک بگذارند؟

اعضای حلقه توییتر شما نمی‌توانند از نماد Retweet برای اشتراک‌گذاری توییت‌های خود از حلقه توییتر در توییتر یا در حلقه توییتر خود استفاده کنند.

به یاد داشته باشید که اعضای حلقه توییتر شما همیشه می توانند تصاویر یا اسکرین شات های محتوای حلقه توییتر شما را آپلود، ضبط و/یا دوباره به اشتراک بگذارند.

چگونه حلقه توییتر با حساب محافظت شده متفاوت است؟

اگر حساب خود را در وضعیت محافظت شده قرار دهید، فقط فالوورهای شما می توانند توییت هایی را که هر بار که توییت می نویسید و ارسال می کنید، مشاهده کنند. این تنظیم تا زمانی که آن را خاموش نکنید در جای خود باقی می ماند.

با حلقه توییتر، هر بار که می خواهید توییتی را به اشتراک بگذارید، مخاطبان خود را انتخاب می کنید. شما این امکان را دارید که متناوب، از یک توییت به توییت دیگر، آن را یک بار به حلقه خود و بار دیگر برای همه دنبال کنندگان خود ارسال کنید.

اگر نخواهم از حلقه توییتر استفاده کنم چه؟

همیشه می‌توانید مخاطبی را که می‌خواهید برایش توییت ارسال کنید، انتخاب کنید. اگر می‌خواهید یک توییت معمولی ارسال کنید، می‌توانید «همه» را در Composer انتخاب کنید.

اگر تصمیم بگیرم حساب توییتر خود را غیرفعال کنم، برای توییت های حلقه توییتر من چه اتفاقی می افتد؟

اگر حساب توییتر خود را حذف یا غیرفعال کنید، درست مانند سایر توییت‌های کلاسیک، توییت‌های حلقه توییتر شما از دسترس خارج می‌شوند و کسی به آنها دسترسی نخواهد داشت.

منبع + صفحه اختصاصی توییتر.





منبع