طراحی داخلی رستوران ایتالیایی در انگلستان

طراحی Olga Nur با اهداف مشخص و برنامه ریزی شده ای انجام شده است که از آن جمله می توان به تلاش برای ایجاد فضایی باز نام برد.این طراحی به گونه ای انجام شده است که فضای رستوران با فضای کوچه و خیابان اطراف آن ادغام شود.با در نظر گرفتن فضایی مبله شده در بیرون از رستوران این هدف محقق شده است.نورپردازی خاص و منحصر به فرد این مجموعه به گونه ای انجام شده است که تمایزی مشخص بین فضای داخلی و فضای خارجی آن ایجاد می کند و حس دعوت کننده و آرامش بخش به دکوراسیون داخلی رستوران ها وجود می آورد. اگر کلانشهر تهران را به چهار قسمت شمالی، جنوبی، شرقی و غربی تقسیم کنیم و بخواهیم در هر کدام از این بخش های جغرافیایی تنها یک رستوران تمام عیار سنتی را معرفی نماییم، بایستی رستوران و سفره خانه سنتی عمارت را بهترین مجموعه پذیرایی و غذاخوری در بخش شرقی تهران بزرگ قلمداد نماییم! همچنین میزان بودجه ای که در نظر گرفته اید و مدت زمانی که برای انجام این کار مد نظر دارید را اعلام نمایید تا ما بر اساس این موارد بتوانیم یک برنامه ی مفید برای طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی تعیین نماییم.

اما هنگام انتخاب مدلهای مختلفی از نردههای چوبی باید چند عامل مهم را در نظر بگیرید. فضا و شکل رستوران خود را زمانی که در حال برنامه ریزی مبلمان رستوران خود هستید در نظر بگیرید. رنگ آبی همچنین توانایی این را دارد که مردم احساس کنند زمان به سرعت در حال سپری شدن است لذا از مدت زمان طولانی آماده شدن غذا که در رستورانهای شیک رواج دارد عصبانی و خسته نمی شوند. رستوران ها در حال بررسی راه هایی برای تغییر چیدمان خود برای ادامه فعالیت در زمان همه گیری هستند. میتوان از طراحی داخلی برای بازاریابی رستوران در میان مشتریان هدف استفاده کرد. است. با استفاده از کتابخانه در طراحی داخلی آپارتمان های کوچک و استفاده از شلف ها می توانید فضایی فرهنگی و زیبا در خانه خود ایجاد کنید . طراحی کافه فقط برای زیبا سازی و ایجاد جلوه های بصری متفاوت است که می خواهید خلق کنید. دیوار خالی شده جایگزین سیستم نمای تهویه مطبوع ساختمان شد و از این طریق دیوار بیرونی هتل به صورت بصری به یک دیوار داخلی تبدیل شد. بخش مهمی از سود رستوران های امروزی در گروی سفارشاتی است که از طریق دلیوری به دست مشتریان می رسند. یا اینکه آشپزخانه صنعتی شما باید به پنج بخش جدا از هم شامل انبار، بخش آماده سازی غذا، بخش پخت و پز، بخش شست و شو و بخش سرویس تقسیم شود.

پس هم اکنون بشتابید! پس از انجام همه مراحل قبل، باید برای رستوران خود مشتری جور کنید. در این مطلب قصد داریم نکاتی را با هم مرور کنیم که برای طراحی داخلی و دکوراسیون رستوران باید مدنظر داشته باشید. البته این قسمت هم توسط درختان کاج و گیاهان انبوه تزیین شده است. حتما حتما در فضای کافی شاپ تان گوشه ای دنج که با مبلمان های راحتی مانند کاناپه ها و کوسن های زیاد تزیین شده است داشته باشید، این فضاها افراد زیادی را به خود جذب می کنند و باعث میشوند هر کسی برای قرارهای دوستانه و صمیمی اش کافی شاپ شما را انتخاب کند. این مرحله نیز خیلی مهم است، زیرا حتی اگر رستوران شما همه مراحل را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد، در صورتی که مشتری های زیادی نداشته باشید، سود چندانی نیز نخواهید برد. اگر می خواهید در این حرفه موفق باشید، باید پرسنل خود را از میان افراد ماهر و مجرب استخدام کنید. از این رو، شما باید به نحوه ارائه خدمات به مشتریانی که سفارش خود را به صورت تلفنی یا اینترنتی ثبت می کنند نیز فکر کنید. از دید بسیاری از افراد، طراحی فضای آپارتمان مسکونی کار آسانی است که بدون اصول خاصی تنها با سلیقه ی فرد انجام میگیرد.

کافه رستوران ابن بطوطه قبل از هر چیزی با طراحی زیبا، نورپردازی جذاب و فضایی متفاوت و خاص توجه شما را جلب خواهد کرد. رنگ نقش مهمی در ایجاد حس شادی و آرامش در مشتریان دارد و از آنجا که ادراک رنگ به احساسات متصل می باشد به ابن طریق می تواند رضایت مشتری را در بر داشته باشد. رضایت مشتریان زمانی بازتاب داده می شود که شما به رنگ سازمانی خود اهمیت دهید. استفاده از گچ بری های زیبا برای پوشش ستون هایی که در قسمت اتصال به سقف منحنی شده اند، انتخاب هوشمندانه ای است، که هم ستون ها را پوشش داده است و هم به معماری سنتی ایرانی اشاره دارد. میزهای رستوران: میز های رستوران باید بدون لبه باشد، شکل این میزها مربع مستطیل یا گرد است، برای برگزاری میهمانی ها و جشن ها معمولاً از میزهای استفاده می شود که به هم وصل و جدا می شوند. شما همچنین می خواهید با دقت برای نقاشی های روی دیوار تا میزهای مرکزی برنامه ریزی کنید. اگر می خواهید تبلیغات چاپی به کار ببرید، روی طراحی فکر کنید.

شما می خواهید نقش مهمی در برنامه ریزی طراحی داخلی رستوران خود ایفا نمایید. در ادامه ی این مطلب، مروری خواهیم داشت بر مهم ترین ویژگی های پروژه طراحی داخلی رستوران Iron Fist! طراحی داخلی رستوران ویژگی مانند طراحی مناسب، فرم، محاسبات دقیق، رعایت مسائل فنی و علمی در ساختمان، سقف های بلند، ستون های بلند و تزئینات بسیار ساده اما خاص که مورد توجه قرار دارد. زیرا مشتریان شما نیز به صورت دوره ای و هرچند وقت ی بار به رستوران شما می آیند و بهترین حالت برای آن هااین است که در هربار مراجعه به رستوران شما دیزاین و طراحی دکوراسیون داخلی جدیدی از شما می بینند و این بیش از یش در جلب رضایت آن ها و همچنین افزایش سودآوری و درآمد ها به شما کمک خواهد کرد. چون رنگ آبی اثر آرام بخش دارد که منجر به احساس راحتی و رضایت می شود. تفاده کنید. محل قرارگیری ضامن یا زیر قفل بوده و یا در بخش مواد شوینده قرار گرفته است. در حالی که آبی ممکن است رنگ بی اشتها کننده باشد، بسیاری از رستورانهای شیک از رنگ آبی استفاده می کنند. از آنجا که رنگ در رستوران به شدت بر میزان اشتها افراد و همچنین حس آرامش و یا تحرک افراد اثرگذار است، در نتیجه باید بدانید که کدام رنگ ها را در این محیط ها به کار نبرید.

رستورانهای فست فود عموما زرد و قرمز هستند زیرا تحقیقات نشان می دهد که این رنگ ها اشتها برانگیز هستند. طراحی داخلی رستوران و فست فود با سلیقه دلخواه و هزینه مورد قبول مشتریان عزیز. پیدا کردن یک تامین کننده منصف کمک می کند در هزینه ها صرفه جویی کنید. همچنین این سازه ی جداکننده ی ساده، نقش سکویی برای نورپردازی را ایفا می کند و در مجموع نقش خود را بطور کامل در فضا پیدا کرده است. به این شکل است که آب می تواند از طریق حواس گوناگون ما به ایجاد حسی دلنشین منجر شود. تبلیغات و بازاریابی می تواند از طریق شبکه های اجتماعی صورت گیرد. ما در اینجا بخشی از جدیدترین نمونه کارهای خود را به تصویر کشیدهایم. اینجا همه چیز برای گرم گرفتن با آدم هایی گرم و دوست داشتنی مهیاست. علاوه بر زیبایی بصری، نور خورشید بر روح آدم ها و بر سلامتی تاثیر گذار است. به یاد داشته باشید اولین قدم خیلی مهم است. اولین کارخانه ی کاغذ دیواری در ایران حدود سال ۱۳۵۰ احداث و افتتاح گردید .

شما به راحتی میتوانید فضای ۱۰۰ سال پیش را احساس کنید. در این رستوران میتوانید انواع غذاهای سنتی مراکشی را نوش جان کنید و یک استکان چای نعنای مراکشی بخورید. یکی از عواملی که به فضای آپارتمان جان می دهد استفاده از اکسسوری های تزئینی مانند قاب عکس، لوستر های خاص، ظروف لوکس و… نحوه طبخ غذا، برخورد مناسب با مشتریان، نحوه حل و فصل مشکلات، نظافت فضای رستوران و این گونه موارد، چیزهایی هستند که باید به پرشنل خود آموزش دهید. منوی شما باید به سادگی، بیانگر نوع غذاهایی باشد که در رستورانتان سرو می شوند. متخصصان حاذق تو این حرفه مطابق با نوع غذا، فضای داخلی رستوران، نیاز مشتری و توجه به موارد گرافیکی، بهترین منو رستوران رو طراحی میکنن. باید از نوع سنتی باشند تا سبک سنتی ایرانی را خوب نشان دهند.

برای شروع پروژه ی طراحی داخلی آپارتمان 100متری یا هر متراژ دیگری شما باید به عنوان یک طراح ابتدا با توجه به بودجه و عوامل دیگر را در نظر بگیرید. حتی اگر بخواهید خودتان تصمیم بگیرید حتما از یک مشاور متخصص در زمینه طراحی داخلی رستوران خود استفاده کنید یا یک طراح داخلی حرفه ای استخدام کنید. حتما می دانید که این روزها عده کثیری از مردم، فرصت مراجعه به رستوران و صرف غذا در محیط آن را ندارند. بسیاری از رستوران ها به خاطر عدم توجه به این موضوع با شکست رو به رو می شوند. نور طبیعی خورشید نه تنها روشنایی ایجاد می کند، اما مزایای روحی و جسمی زیادی دارد، بنابراین مردم احساس بهتری در زمان غذا خوردن در رستوران شما خواهند داشت. به طور معمول از سنگهای طبیعی برای رویه و صفحه کابینت یا طراحی دیوار (دیوارکوب)، استفاده میشود. نور طبیعی غالبا متحرک است.

سبک دکور شرقی برگرفته از المان های مختلفی است و از عناصر زیادی در فضا سازی کافه و رستوران ها استفاده می شود. از پرسنل بخواهید سر وقت در رستوران حاضر باشند، در حین کار با تلفن همراه صحبت نکنند، نظافت شخصی را رعایت کنند، از کلاه و دستکش استفاده کنند و با مشتری ها درست رفتار کنند. باید آنقدر پهن باشد که سرورها به راحتی از آن عبور کنند، اما نه آنقدر پهن که مانع زیبایی شود. از آنجایی که مشتریان شما زمان زیادی در رستوران شما صرف می کنند، شما می بایست اسباب راحتی آنها را فراهم کنید. از حداکثر فضای خود استفاده نمایید، اما اطمینان حاصل کنید که مشتریان با چیدمان شما احساس راحتی می کنند.

فضای این کافه قدیمی و زیبا در محیط تاریخی است و معماری آن سنتی می باشد. هم چنین استفاده از وسایل و لوازم قدیمی هم چون ظرف های قدیمی، لوازم عتیقه ای و لوکس در ارتباط برقرار کردن مخاطب با رستوران سنتی بسیار اهمیت دارد. اگر رستوران شما میز دارد خیلی آنها را نزدیک به هم نچینید. توجه کنید که در تهران، تعداد رستوران هایی که غذای هندی تخصصی عرضه میکنند خیلی کم است و اساسا، تهرانی ها خیلی با غذاهای هندی میانه خوبی ندارند. اگر قیمت را خیلی کم تر از قیمت معمول در نظر بگیرید، سودتان کم می شود و اگر آن را بیش از حد بالا لحاظ کنید، مشتری ها ناراضی خواهند بود. با اینکه همه اتاق ها به نظر متناوب می آیند، اما عبور و مرور در این رستوران عادی و مستقیم است. این رستوران دارای عناصری به شکل حیوانات خانگی، مصالح روستایی مانند چوب خام و کاه در شکل اصلی خود، و نیز وسایلی مانند فانوس و ویژگیهایی است که بیشتر در روستاها وجود دارند. طراحی سقف رستوران با چوب انجام شده که نگاه هر بیننده ایی را به خود جلب می نمایند. معماران به منظور ایجاد فضایی مدرن این لوله ها از جنس چوب بامبو ساخته شده اند که بر گرفته از فرهنگ کشور های آسیایی شرقی مانند: تایلند، چین و ژاپن می باشد.