مطالعه نتایج نگران کننده ای را نشان می دهد

آیا تا به حال قربانی کلاهبرداری در شبکه های اجتماعی شده اید؟ مطمئن باشید شما تنها نیستید. یک مطالعه اخیر نشان می دهد که 62 درصد از کاربران فیس بوک هر هفته هدف کلاهبرداری آنلاین هستند.

actu meta facebook

62 درصد از کاربران فیس بوک هر هفته مورد کلاهبرداری قرار می گیرند

و اگر با وجود این توصیه ها، قربانی کلاهبرداری شده اید، به یاد داشته باشید که در اسرع وقت با بانک خود تماس بگیرید به منظور مسدود کردن دسترسی به حساب های بانکی خود و از دست ندادن پول.

برای جلوگیری از یافتن خود در قلب یک کلاهبرداری در شبکه های اجتماعی، می توان چندین عادت ایجاد کرد:

  • شفاف باشید : به یاد داشته باشید که هر چیزی که در شبکه های اجتماعی و به طور کلی در اینترنت می بینید واقعی نیست. اگر متوجه شدید که یک هدیه برای رایگان بودن خیلی بزرگ به نظر می رسد، مراقب باشید و سعی کنید اطلاعات اضافی پیدا کنید در پیشنهاد
  • در مورد شرکت تحقیق کنید : اگر پیشنهاد جذابی را در شبکه های اجتماعی مشاهده کردید، برای آن وقت بگذارید به وب سایت رسمی شرکت بروید و بررسی کنید که آیا پیشنهاد واقعا وجود دارد یا خیر.
  • مراقب اکانت های جعلی باشید : بسیاری از کلاهبرداری ها از طریق حساب های جعلی ایجاد شده در شبکه های اجتماعی انجام می شود. اگر فردی که نمی‌شناسید با شما تماس گرفته است، وقت بگذارید حسابش را چک کنید، به عنوان مثال به تعداد اشتراک ها و مشترکین نگاه کنید. اغلب اکانت های جعلی از آنجایی که هیچ مخاطبی ندارند، فالوورهای بسیار کمی دارند.
  • هرگز روی یک لینک کلیک نکنید اگر از منشأ آن مطمئن نیستید: به خاطر داشته باشید که هرگز نباید روی پیوندی که برای شما عجیب به نظر می رسد یا توسط شخص ناشناس برای شما ارسال شده است کلیک کنید. معمولا اینطور است با کلیک بر روی این لینک اطلاعات شما هک می شود.
  • آنلاین پرداخت نکنید اگر سایت امن نیست: همیشه بررسی کنید که صفحه پرداخت امن است. شما می توانید این را به سرعت بررسی کنید وجود قفل در کنار نوار جستجو
  • به املا دقت کنید : اغلب افراد پشت کلاهبرداری فرآیندهای خود را خودکار می کنند و از روبات ها می خواهند که پیام بنویسند و ارسال کنند. اگر یک چرخش عجیب عبارت یا اشتباهات املایی زیادی را مشاهده کردید، ممکن است یک کلاهبرداری باشد.

کلاهبرداری ها در حال افزایش است و برای کاربران اینترنت نگران کننده است. با این حال، فرار از آن غیرممکن نیست.

این مطالعه نشان می دهد که رایج ترین کلاهبرداری در این شبکه اجتماعی عبارت است از كاربر اينترنت را باور كند كه برنده جايزه يا هديه مجاني شده است.

بنابراین، هر هفته، کلاهبرداران آنلاین با استفاده از روش‌های مختلف و هدف قرار دادن انواع مختلف مخاطبان، از کاربران فیسبوک پول استخراج می‌کنند.

شما مایل به دریافت هستید بهترین مقالات ما ?

برای هرگونه سوال در رابطه با این مقاله، از قسمت “نظرات” برای ارسال نظرات خود برای ما دریغ نکنید، ما در اسرع وقت به شما (با کمال میل) پاسخ خواهیم داد.

در واقع، فقط در شبکه اجتماعی فیس بوک، 62 درصد از کاربران هر هفته مورد کلاهبرداری قرار می گیرند. با توجه به اینکه این شبکه تقریباً 3 میلیارد کاربر را گرد هم می آورد، این رقم بسیار مهمی است.

همانطور که اینفوگرافیک بالا نشان می دهد، رایج ترین کلاهبرداری، به دست آوردن یک هدیه ادعایی است، همه شبکه ها با هم (به استثنای لینکدین).

مطالعه انجام شده توسط Lookout با 1000 پاسخ دهنده نشان می دهد که کدام کلاهبرداری در هر یک از شبکه های اجتماعی انجام می شود:

انواع کلاهبرداری به نقل از شبکه اجتماعی
انواع کلاهبرداری به نقل از شبکه اجتماعی

ما همچنین در لینکدین، توییتر، فیس بوک و یوتیوب فعال هستیم.

منبع

(در هر زمان می توانید اشتراک خود را لغو کنید.)




منبع

همچنین می توانید بهترین مقالات ما را از طریق فید RSS ما دنبال کنید: (فقط آن را در فیدخوان RSS مورد علاقه خود (مثلاً Feedly) قرار دهید).

در رتبه دوم تبلیغات محصولات جعلی قرار دارند و پس از آن جمع آوری کمک های مالی برای اهداف خیریه، کلاهبرداری با ارزهای دیجیتال و سایت های دوستیابی قرار دارند.

چگونه از خود در برابر کلاهبرداری های آنلاین محافظت کنیم؟

هشدارهای آنلاین کلاهبرداری
هشدارهای آنلاین کلاهبرداری

و عواقب آن قابل توجه است زیرا برای 46٪ از پاسخ دهندگان به مطالعه، بیش از 100 دلار است که از طریق کلاهبرداری استخراج شده است.

تمامی شبکه های اجتماعی تحت تاثیر کلاهبرداری قرار گرفته اند

(در هر زمان می توانید اشتراک خود را لغو کنید.)

Lookout تحقیقی در مورد پدیده کلاهبرداری آنلاین انجام داد که نتایج آن نگران کننده است.

در واقعیت، اگرچه فیس بوک شبکه اجتماعی است که بیشتر از همه تحت تأثیر کلاهبرداری قرار می گیرد، تمامی شبکه های اجتماعی تحت تاثیر این مشکل قرار دارند.

شما مایل به دریافت هستید بهترین مقالات ما ?

اگر این مقاله در کلاهبرداری های فیس بوک شما آن را دوست داشتید، از اشتراک گذاری آن در شبکه های اجتماعی و به اشتراک گذاری آن دریغ نکنید در خبرنامه دیجیتال ما مشترک شوید برای دریافت مقالات بعدی ما