نام دامنه و تاثیر آنها بر سئو • Yoast

به خواندن ادامه دهید: URL های سئو دوستانه »



منبع

ما اغلب از افرادی که در مورد تأثیر نام دامنه بر سئو سؤال می پرسند سؤال می کنیم. اصلا ربطی داره؟ آیا گنجاندن کلمات کلیدی مانند نام محصول در نام دامنه شما کمکی می کند؟ آیا تأثیر نام دامنه در هر مکان متفاوت است؟ و استفاده از بیش از یک نام دامنه برای یک سایت چه فایده ای دارد؟ در این مقاله به همه این سوالات و موارد دیگر پاسخ خواهیم داد.

نام دامنه چیست؟

اجازه دهید توضیح دهیم که هیچ یک از اینها فاکتورهای رتبه بندی نیستند که گوگل از آنها استفاده می کند. آنها معیارهای خاص نرم افزاری هستند که از آنها استفاده می کند. در حالی که گوگل از این معیارها استفاده نمی کند، شما همچنان می توانید از آنها به عنوان یک نقطه مرجع در استراتژی سئوی خود استفاده کنید. اما کورکورانه به آنها تکیه نکنید زیرا ممکن است نقص هایی در نحوه توسعه یا محاسبه این معیارها وجود داشته باشد.

توجه داشته باشید که یک زیر دامنه، مانند “www” که ذکر کردیم، چیزی کاملاً متفاوت از یک زیر شاخه است. به عنوان مثال، ما یک وب سایت اختصاصی برای ذخیره اطلاعات فنی مربوط به نرم افزار خود برای توسعه دهندگان در developer.yoast.com داریم که زیر دامنه yoast.com است. گوگل در واقع این وب سایت را متفاوت از yoast.com می داند. اگرچه ما مطمئن هستیم که آنها می توانند نقاط را به هم وصل کنند.

آیا سن دامنه بر سئو سایت تاثیر می گذارد؟

برای سئو، استفاده از یک زیر شاخه منطقی تر است. اگر از یک زیر شاخه استفاده می کنید، همه لینک ها به یک دامنه می روند. بازاریابی آسانتر است زیرا شما یک دامنه اصلی دارید. و تمام بک لینک هایی که دریافت می کنید نیز به آن دامنه اصلی نسبت داده می شوند. اگر تفاوت زبان در هر زیر شاخه وجود دارد، آن را اضافه کنید hreflang صفحات خود را تگ کنید تا به گوگل در مورد آن بگویید.

سال‌ها پیش، توکلائو – جزیره‌ای در اقیانوس آرام جنوبی – شروع به اهدای رایگان TLD .tk خود کرد و هزاران نفر از علاقه‌مندان ادعای .tk خود را داشتند. این مانند .cc است که ممکن است نام آن را شنیده باشید زیرا زمانی به عنوان جایگزینی برای .com تبلیغ می شد. این در واقع یک TLD خاص کشور است که متعلق به جزایر کوکوس (کیلینگ) است (اگرچه مردم Cypres ممکن است مخالف باشد)

کد کشور TLD یا فهرست فرعی برای سایت هایی با چند زبان؟

اگر کسب و کار شما در یک زمینه بسیار رقابتی است، ممکن است ایده خوبی باشد که چند TLD رایج دیگر بخرید. این برای این است که مطمئن شوید شخص دیگری از آنها برای ایجاد یک وب سایت با نام تجاری شما استفاده نمی کند. اگر وب سایت شما epicbusiness.com باشد و کسی epicbusiness.biz را راه اندازی کند، خسته کننده خواهد بود، درست است؟ اما در بیشتر موارد ممکن است نیازی به آن نباشد. بنابراین این که آیا این ضروری است یا نه به شما بستگی دارد.

برای سئو، احتمالاً می خواهید فقط از یک TLD استفاده کنید. و در بیشتر موارد، بهتر است یک گزینه رایج مانند .com، .net، .biz و غیره را انتخاب کنید.

“فعالانه” کلمه اصلی در آن پاراگراف آخر است. همانطور که گفته شد، با خیال راحت چندین نام دامنه را ثبت کنید، اما مطمئن شوید که گوگل را گیج نکنید. علاوه بر این، استفاده فعالانه از چندین نام دامنه برای یک وب سایت، پیوندهای وب سایت شما را منتشر می کند. و این همان چیزی نیست که شما می خواهید، همانطور که در بخش زیر شاخه نیز ذکر شد.

Domain Authority، Domain Rating، آنها چه هستند؟

اما اگر توانستید برندی را حول یک EMD بسازید و همچنان ترافیک زیادی دارید، به کار خوب خود ادامه دهید. فقط مطمئن شوید که نام تجاری شما کاملاً درجه یک است.

یک نام دامنه پیرامون برند خود انتخاب کنید

نام دامنه معمولاً برای شناسایی یک یا چند آدرس IP استفاده می شود. برای ما، نام دامنه ما است yoast.com.

در یک یادداشت جانبی، اگر مدتی است که در اینترنت بوده‌اید، ممکن است متوجه شوید که وب‌سایت‌های گذشته پیشوند «www» را قبل از نام دامنه داشتند. بنابراین برای Yoast که www.yoast.com خواهد بود. در این مورد، نام دامنه همچنان باقی است yoast.com، در حالی که www زیر دامنه است. این روزها مردم دیگر “www” را قبل از نام دامنه اضافه نمی کنند. این غیر ضروری است، URL شما را طولانی می کند، و صادقانه بگویم، هیچ کس دیگر از اصطلاح “وب جهانی” استفاده نمی کند.

دامنه سطح بالا (TLD)

این روزها، TLD هایی مانند .guru و .pro در دسترس هستند. Automattic خرید .blog در سال 2015. و در مورد پیتزا چطور؟ اما اینها همه نیست. اکنون می توانید انواع TLD ها را پیدا کنید. بسیاری از استارت‌آپ‌های فناوری و شرکت‌های SaaS، .io را به‌عنوان TLD خود به جای «سنتی‌تر» مانند .com یا .net انتخاب می‌کنند.

اما این مربوط به سال 1985 است. از آن زمان همه چیز کمی تغییر کرده است. برای هلند، ما از .nl استفاده می کنیم. اما بسیاری از شرکت ها از .com برای زمانی استفاده می کنند که نام دامنه .nl قبلاً گرفته شده است.

بیایید از ابتدا شروع کنیم. نام دامنه یک نام مستعار است. این یک راه راحت برای هدایت افراد به آن نقطه خاص در اینترنت است که در آن وب سایت خود را ساخته اید.

توجه داشته باشید که ما عمداً “.com” را در اینجا قرار دادیم، جایی که دیگران ممکن است با آن مخالف باشند. ما فکر می کنیم رایج ترین استفاده از کلمه “نام دامنه” شامل آن دامنه سطح بالا است.

اساساً، هدف این معیارها تعیین کمیت کیفیت یک وب سایت بر اساس عوامل بسیاری است. همه آنها یک چیز مشترک دارند و آن درج پروفایل بک لینک سایت در محاسبه امتیاز است. برای معیار رتبه‌بندی دامنه توسط Ahref، این معیار کاملاً مبتنی بر پیوند است.

در واقع، جان مولر از گوگل نیز پیشنهاد کرد نام دامنه ای را انتخاب کنید که بیشتر شبیه یک برند باشد و بتوانید بر اساس آن بسازید:

اگر وب سایت شما به چندین زبان موجود است، ممکن است از خود بپرسید بهترین راه حل چیست. آیا باید domain.com/uk/ و domain.com/de/ (زیر دایرکتوری ها یا زیرپوشه ها) یا domain.co.uk و domain.de (که از TLD های خاص کشور)?

ما احساس می کنیم باید این مفاهیم را ذکر و روشن کنیم. احتمالاً مفهوم Domain Authority، Domain Rating یا Authority امتیاز را می دانستید یا درباره آن شنیده اید. آنها معیارهایی هستند که توسط ارائه دهندگان نرم افزار SEO محبوب ایجاد شده اند:

  • Domain Authority: توسعه یافته توسط Moz. این امتیازی است که پیش بینی می کند وب سایت شما چقدر در صفحات نتایج جستجو رتبه بندی می کند.
  • رتبه دامنه: توسعه یافته توسط Ahref. این معیار قدرت نسبی نمایه بک لینک یک وب سایت را نشان می دهد.
  • امتیاز اعتبار: توسعه یافته توسط Semrush. این معیار برای اندازه گیری کیفیت کلی یک دامنه یا صفحه وب و عملکرد SEO استفاده می شود.

شما نیازی به کلمه کلیدی خاصی در نام دامنه خود ندارید. شما می توانید یک سایت در دامنه متفاوتی بسازید، محتوایی بنویسید که آن کلمه کلیدی یا موضوع خاص را مورد هدف قرار دهد، و همچنان از یک سایت با کلمه کلیدی دقیق در نام دامنه اش بالاتر باشد.

TLD های عمومی به شما این امکان را می دهند که در مورد نام دامنه خود کمی خلاق تر باشید. چند مثال جالب از این امکانات: order.pizza، visit.amsterdam، ice.land، یا شاید buyher.flowers… اگر با برند شما مطابقت دارد، می توانید این را امتحان کنید. اما باید در نظر داشته باشید که ممکن است همه متوجه نشوند که به یک نام دامنه نگاه می کنند. ممکن است ایده خوبی باشد که وقتی نام دامنه خود را روی پوستری قرار می دهید یا آن را در جایی نشان می دهید، در مورد یک وب سایت صحبت می کنید تا مردم متوجه شوند که وب سایتی است که می توانند از آن بازدید کنند.

کد کشور TLD (ccTLD)

آیا ادعای چندین نام دامنه و تغییر مسیر 301 همه دامنه ها به نام دامنه اصلی سودمند است؟ از نظر برندسازی: خیر. از نظر رتبه آنلاین: احتمالا نه.

را سن دامنه – با اشاره به مدت زمانی که دامنه شما از قبل وجود دارد – مانند قبل برای سئو مهم نیست. ممکن است برخی بگویند اصلاً مهم نیست. امروزه بیشتر به محتوا، تنظیمات فنی، تجربه کاربری و اینکه چگونه وب سایت شما به پرسش هایی که افراد در گوگل استفاده می کنند پاسخ می دهد، اهمیت دارد. شما باید بهترین نتیجه برای رتبه بندی یک پرس و جو باشید.

بیشتر بخوانید: 5 نکته در مورد برندسازی »

بیش از یک نام دامنه برای یک وب سایت؟

لیست TLD های موجود توسط IANA – سازمان شماره های اختصاص داده شده اینترنت – به روز شده و نگهداری می شود که می توانید آن را پیدا کنید. اینجا. ما به این نوع TLD می گوییم TLD های عمومی

TLD های عمومی