گوگل گزینه “حذف نمایه کسب و کار” را به تنظیمات نمایه کسب و کار اضافه می کند


گوگل اخیرا گزینه جدیدی را به تنظیمات نمایه کسب و کار گوگل اضافه کرده است تا آن نمایه تجاری را حذف کند. این «نمایه کسب‌وکار حذف شده» نام دارد و به شما امکان می‌دهد یک کسب‌وکار را به‌عنوان بسته علامت‌گذاری کنید یا آن را برای همیشه حذف کنید.

فکر می‌کنم این را هفته گذشته دیدم، اما نمی‌دانستم جدید است، اما کلودیا تی توییتر گفت جدید است او گفت: “پس از ضربه زدن، می توانید تمام محتوای اضافه شده توسط شما و همه مدیران را برای همیشه حذف کنید. نوعی خطرناک است!” بله

در اینجا اسکرین شات ها وجود دارد:

برای اندازه واقعی کلیک کنید

گام دوم:

برای اندازه واقعی کلیک کنید

و اگر این کار را انجام دهید، ظاهراً برای همیشه از بین می رود – من این را آزمایش نمی کنم:

پس مراقب باشید و شاید سعی کنید هرگز از این استفاده نکنید و آه، به کارمندان اجازه این کار را ندهید…

بحث انجمن در توییتر.

به‌روزرسانی: Google گزینه دیگری را اضافه کرده است که مدیریت آن را کمی آسان‌تر می‌کند:





منبع