
بروزرسانی: 09 اردیبهشت 1404
DVP12SE11R دلتا مدل PLC
DVP12SE11R دلتا مدل PLC
به منظور کنترل و مدیریت صحیح فرآیندهای صنعتی انواع PLC به وسیله شرکت های معتبر و شناخته شده در اقصی نقاط دنیا تولید و در اختیار صنعتگران و واحدهای تولیدی و کارخانجات قرار می گیرد. در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع پی ال سی و برندهای آن پرداخته و مزایا و معایب آن را بررسی کنیم. اگر می خواهید به صورت حرفه ای نحوه کار با پی ال سی را یاد بگیرید توصیه می کنیم در دوره آموزش پی ال سی برق گستران ثبت نام کنید. پی ال سی کامپکت نسبت به مینی پی ال سی ها اندازه ای بزرگتر داشته و تمامی اجزای آن از ورودی و خروجی ها گرفته تا پردازنده و منبع تغذیه درون یک جعبه یا باکس قرار گرفته اند. تعداد ورودی ها و خروجی های موجود در این نوع از پی ال سی ها تا 300 عدد می باشد و استفاده از آن در پروژه هایی که چندان بزرگ نیستند مناسب می باشد.
- در نتیجه عیب یابی و رفع مشکل آن بسیار پر زحمت بوده و برای اعمال تغییرات لازم در هر سال و یا به روز کردن سیستم بایستی ماشین را به مدت طولانی متوقف نمود که این امر، مقرون به صرفه نخواهد بود.
- مزیت های استفاده از پی ال سی ها بسیار زیاد است و همین امر سبب ایجاد محبوبیت زیاد آن ها شده است.
- توجه داشته باشید که برای کار کردن این نوع از پی ال سی می بایست قابی در قسمت انتهایی آن بسته و پی ال سی تکمیل شود.
- به منظور آشنایی با محصولات کنترل و اتوماسیون صنعتی اشنایدر الکتریک این جا کلیک کنید.
این نوع کنترلر از باد و هوای فشرده به عنوان منبع تغذیه استفاده می کند. در مدل زیمنس، این نوع پی ال سی با عنوان PLC LOGO شناخته می شود. کاربرد در پروژه های کوچک و برخورداری از حدود ۴۰ خروجی و ورودی، از مهمترین ویژگی های این نوع plc تلقی می گردد. عملکرد یکپارچه، مقیاس پذیری وسیع و کاربری راحت و آسان، برخی از ویژگی های مهم و حائز اهمیت انواع plc زیمنس به شمار می آید. ناگفته نماند که پی ال سی های شرکت زیمنس امتحان خود را به عنوان یک کنترل کننده پیشرفته و کاربردی، به خوبی پس داده است.
قیمت plc زیمنس s7 300
امروزه استفاده آنها در صنعت بسیار کم شده و اکثر آنها با سیستم های جدیدتر تعویض شده اند. جهت خرید و مشاهده مشخصات فنی و مقایسه انواع PLC دلتااینجا کلیککنید. در مقایسه با S7-300 سرعت پردازش بالاتر , plc زیمنس حافظه ی بیشتر و امکانات وسیع تری را دارد.
این نوع PLC ها در مقایسه با PLC های S7-300 دارای توانمندی های بیشتری از نظر سرعت پردازش، میزان حافظه و… می باشد. برای سیستمهایی که نیاز به ایمنی زیاد دارند یا اصطلاحا FAIL SAFE هستند طراحی شده است. ﻣﺎژول اﺻﻠﻲ وﻇﻴﻔﻪ ﭘﺮدازش ﻣﺮﻛﺰی ﺳﻴﮕﻨﺎل ﻫﺎ و ﻛﻨﺘﺮل ﺧﺮوﺟﻲ ﻫﺎی ﻣﺘﺼﻞ ﺑﻪ ﻗﻄﻌﺎت دﻳﮕﺮ را ﺑﻪ ﻋﻬﺪه دارد. اﻳﻦ ﺑﺨﺶ ﺷﺎﻣﻞ ﺗﻌﺪادی ورودی، خروجی و در بعضی مدل ﻫﺎ دارای ﺻﻔﺤﻪ ﻧﻤﺎﻳﺶ و ﻛﻠﻴﺪﻫﺎی ﻣﺤﻠﻲ ﻧﻴﺰ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﺎ وﻟﺘﺎژ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻛﺎر ﻣﻲ ﻛﻨﺪ. ها به مراتب هزینه کمتری را جهت بهره برداری اولیه و نگهداری های حین کار به صاحبان سیستم تحمیل می کنند.
ساختار این نوع PLC ها بصورت یکپارچه است ولی می توان ماژول های توسعه را نیز به آن اضافه نمود. سپنتا کنترل با سابقه بلند مدت مدیران خود میتواند شما را یاری دهد. در این CPU ها بصورت Compact پورت Profinet نیز وجود دارد که از شبکه های نسبتاً جدید میباشد. شبکه ی Profinet در دو نسخه ی I/O و CBA ارائه شده که نسخه ی I/O آن شبیه Pofibus-DP و نسخه CBA آن شبیه Industrial Ethernet است.
مدل دیگر پی ال سی از این خانواده S7-400 می باشد که دارای حوزه عملکرد بسیار گسترده ای بوده و به صورت ماژولار می باشد. این مدل قابلیت پوشش دهی سیگنال های بسیاری را داشته و به راحتی قابل توسعه می باشد. برنامه نوسیی این پی ال سی تیز توسط نرم افزار STEP7 زیمنس نوشته شده است.
انواع پی ال سی
حتی امکان این هست که LOGO PLC را به سایر پی ال سی های زیمنس مانند S متصل کنید. بدین ترتیب، شما می توانید از آن در سیستم های بزرگتر استفاده کنید. اگر قبلاً با LOGO PLC آشنا هستید، توصیه می شود که با کیت استارتر Siemens S ادامه دهید. آخرین نسخه ای که از سری LOGO منتشر شده Siemens LOGO 8 نام دارد.
علاقه مندان به رشته های برق و الکترونیک، مکانیک و تعمیرات جهت اطلاع از شرایط ثبت نام در این دوره ها می توانند با شماره های آموزشگاه تماس بگیرند. هر کدام از این 3 سری، خود به دسته های دیگری نیز تقسیم بندی میشوند و بسته به نیاز کاربر و قیمت میتوانند در پروژه های مختلف به کار روند. از دیگر ویژگیهای این سری میتوان به سرعت عملکرد بسیار بالا در حد میلی ثانیه، تنوع مدلها در دو ساختار کامپکت ماژولار، طول عمر بالا و استهلاک مکانیکی پایین و … اشاره کرد. قبل از هر چیز بهتر است اشاره ای کنیم به اینکه خرید plc مد نظر شما باید بر اساس چه معیارهایی باشد.
مینی پی ال سی چیست؟
انواع مختلف PLC (کنترل کننده منطقی برنامه پذیر) امروزه به یک جزء اصلی در دنیای اتوماسیون صنعتی تبدیل شده است. PLC در اواخر سال 1960 برای جایگزینی سیستم های کنترل مبتنی بر رله معرفی گردید. قبل از اختراع PLC، تمام کنترل ها با استفاده از رله ها انجام می شد.
توجه داشته باشید که زمان خرید هر یک از plc های زیمنس باید در مورد کیفیت و تعداد ورودی و خروجی دیجیتال آنها اطلاعات بیشتری کسب نمایید. پی ال سی دلتا یکی از نام های آشنا و شناخته شده در صنعت اتوماسیون صنعتی به شمار می رود.PLC دلتا PLC Delta، تجهیزات کامل و جامعی را در حوزه اتوماسیون صنعتی عرضه می کند. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که این نوع از پی ال سی ها، متناسب با نوع نیاز صنایع در مدل های متنوع و مختلفی طراحی و تولید می شوند.پی ال سی های delta را به راحتی می توان از پروژه های کوچک تا بزرگ صنعتی طراحی و پیاده سازی نمود.